Faqe Hyrëse

Eko lagja ” Ëndrra” është kompleks turistikicili gjëndet në kilometrin e gjashtë te plazhit të madhë të Ulqinit në Mal të zi. Indarë nqa qëndra e qytetit por i vëndosur në zëmer të plazhit të madhe në laqjen Shtoj,do të ju afroj qetësin e nevojsheme për ju dhe pushim fatal. Afërsia me disa plazha atraktive nga të cilat kishin veçuar “Copacabana” dhe “Safari”,do të ju ofrojnë Kënaqësi te paharruesheme dhe nuk do të zhgënjeheni.

Eko lagja ” Ëndrra” ju ofron eko shtëpi familiare një ka tëshe prej 50m2.

Shpresojmë se në këtë mënyrë ju Kemi ndihmuar të njoftoheni me ofertën tonë. Nëse keni pyetje shtesë ju lutemi që të na kontaktoni përmes telefonit apo e-mail,dhe ne do të jemi në shërbimin tuaj çdo here.

Hey, like this post? Why not share it with a buddy?

©2024 Eco village San